Uw online marketingbureau l Get-Traffic

E-mail marketing

E-mail marketing is één van de effectiefste manier om uw bestaande klanten op de hoogte te brengen van nieuws, ontwikkelingen in uw branche en/of speciale aanbiedingen. Door het maken van één e-mail bereikt u honderden of misschien wel duizenden klanten. Om zeker te zijn dat de e-mailberichten bij de ontvanger aan komen en aan de wettelijke eisen en regelgeving voldoen maken wij gebruik van het A-mail programma.

Dit programma voldoet aan alle eisen die de OPTA stelt voor e-mailberichten met een commerciële doeleinde. Zo kunnen bijvoorbeeld de ontvangers zich afmelden voor de e-mailberichten. Het A-mail programma zorgt er daarnaast ook voor dat de meeste SPAM-filters ontwijkt worden. De e-mailberichten die u verstuurt worden dan ook geleidelijk aan over een aantal minuten verstuurd.

Functies van het A-mail programma
In het A-mail programma is het mogelijk e-mailberichten te versturen in uw huisstijl. Bij aanschaf van het A-mail pakket krijgt u één gratis template in uw huisstijl tot uw beschikking. Daarnaast biedt het programma toegang tot gespecificeerde statistieken van de mailings die u verstuurt. Deze waardevolle informatie kunt u gebruiken bij uw strategie voor volgende e-mailberichten. 

 

Direct contact

 

Interessante artikelen                Direct naar

Nog geen artikelen beschikbaar       

 
E-mail marketing – Webdesign
E-mail marketing – Zoekmachine optimalisatie
E-mail marketing – Zoekmachine adverteren