Uw online marketingbureau l Get-Traffic

Google Voice

Nieuwst ontwikkelingen van Google, Google Voice!

Eén van Google nieuwste ontwikkelingen is Google Voice. Het geeft de gebruiker de mogelijkheid om een zoekopdracht op een Androidtelefoon of Iphone in te spreken. Hiermee kan het in type van uw zoekopdracht snel tot verleden tijd behoren. Het grote voordeel van Google Voice is de tijdwinst die de gebruiker er mee heeft. 

De zoekresultaten worden vrijwel direct na het ingesproken bericht getoond en zijn gebaseerd op de locatie van de gebruiker. De onderstaande video geeft een duidelijk beeld wat er allemaal mogelijk is met Google Voice op de telefoon.

 

    

Effecten van Google Voice

Spelling
De gebruiker zal geen last meer hebben van foutieve spelling in de zoekopdrachten. Google Voice is dusdanig ontworpen dat het de meeste accenten in Nederland herkent. 

Longtail zijn interessanter
Veel internet gebruikers vullen al steeds meer zoekwoorden in om maar de juiste website te krijgen bij de vraag die ze hebben. Met de komst van Google Voice zal dit percentage alleen maar toenemen. Het optimaliseren van uw website op 3 of meerderde zoekwoorden zal dus steeds interessanter worden.

 

Direct naar
Google Voice - Zoekmachine optimaliseren
Google Voice - Zoekmachine adverteren 

Bron: Get-Traffic
Geschreven op donderdag 18 november 2010 om 13:05 door Mark Houtkamp

Deel het op Facebook Meld het op Twitter Bookmark het op Delicious Bookmark het op Stumble
Stuur dit door Print dit uit