Uw online marketingbureau l Get-Traffic

Algemene informatie

Het internet is een uitstekend medium dat uw organisatie kan gebruiken om uw producten en/of diensten aan te prijzen. Veel ondernemingen zijn hierom dan ook al te vinden via internet. De meeste van deze ondernemingen maken éénmalig een website en stoppen dan met het promoten van hun producten en/of diensten. Terwijl het belangrijkste dan nog moet beginnen, gevonden worden! We hebben de belangrijkste promotie manieren voor het internet even op een rijtje gezet:

De website
De website is de basis van alle online marketing activiteiten. Bezoekers vinden hier tenslotte de informatie dat moet leiden tot de gewenste actie. Toch zijn er veel bedrijven die weinig aandacht besteden aan hun websites. Veel websites zijn verouderd, geven beperkte informatie of zien er amateuristisch uit. Dit met het gevolg dat de bezoeker de website verlaat zonder over te gaan tot de gewenste actie.

Goed nadenken over de website is dus enorm belangrijk. Get-Traffic helpt u graag bij het opzetten van de website. Graag verwerken wij uw wensen en de wensen van de bezoeker tot één duidelijk en helder concept. Bekijk hiervoor onze pagina voor webdesign.

Zoekmachine optimalisatie
Wanneer u een website heeft dat voldoet aan al uw wensen is het nog belangrijk om gevonden te worden. Een website zonder bezoekers heeft u tenslotte ook niets aan! Een hoge positie in Google is dan ook een van de beste manieren op gevonden te worden. Om deze top positie te behalen beginnen we bij het optimaliseren van de website.

Bij het optimaliseren zorgen wij ervoor dat de website volledig voldoet aan de eisen die zoekmachines daaraan stellen. Hierbij moet u denken aan de codering waar de website in gemaakt is tot het promoten van de website op andere websites.

Zoekmachine adverteren
Het optimaliseren van een website is een tijdrovend proces. Om toch snel bovenin de zoekresultaten te komen biedt Google de mogelijkheid om in de zoekresultaten te adverteren. Dit doet Google door middel van een veilingsysteem waarbij de adverteerder geld biedt op zoekwoorden. Het bod samen met de kwaliteitscore van een zoekwoord bepaalt uiteindelijk wat de adverteerder voor een bezoeker moet betalen en op welke positie de advertentie komt.

Met een hoge kwaliteitscore betaalt u dus minder voor een hogere positie. Get-Traffic helpt ondernemingen bij het behalen van deze hoge kwaliteitscore. Neemt u contact op voor wat Get-Traffic voor u kan betekenen.

Social Media

We kunnen er niet meer omheen, social media. Van de 10 meest bezochte website over de hele wereld zijn er maar liefst 5 social media sites! Veel ondernemingen zien in social media dan ook een nieuw marketingkanaal, waarmee gemakkelijk veel personen bereikt kunnen worden.

Social media marketing is echter niet zo makkelijk in te zetten als marketing kanaal als de meeste ondernemingen momenteel doen. Social media gaat tenslotte om het delen van informatie en niet voor het verkopen van producten of diensten. Zorg ervoor dat u als onderneming social media dan ook gebruikt om informatie te delen. Laat zien dat u een autoriteit bent op uw vakgebied! Social media is dan ook niet het meest geschikte kanaal voor directe verkoop maar uitstekend geschikt voor het creëren van brand awareness.

   Social Media

E-mail marketing
E-mail marketing heeft de laatste jaren een beetje een slecht imago opgebouwd. Dit doordat veel ondernemingen de mail gebruikte als spam middel om hun producten aan de man te brengen. Om het ongewenst lastig vallen van personen en bedrijven tot een minimum te beperken zijn er strenge regels opgesteld.

Get-Traffic heeft een speciaal programma ontwikkeld dat voldoet aan alle eisen die de OPTA stelt aan e-mail marketing. Zo kunt u rustig uw klanten met één persoonlijke mail bereiken zonder dat dit als spam zal over komen.